Byte och Retur Villkor

Returnera eller byta en vara

Om du inte är helt nöjd med ditt köp, helt enkelt tillbaka den eller de punkter tillsammans med din retur spårningsnummer(RMA) till oss i sitt ursprungliga skick * inom 14 dagar efter mottagandet. Vi kommer att göra en återbetalning eller byta varan för en annan modell / storlek / färg om man föredrar det. Underkläder och badkläder är engångsbehållare med hygien.

Återvändandeförfarandet

Slutföra din online returformulär. Du kommer då att få ytterligare information, returadress och din retur spårningsnummer (RMA).

Felaktig eller fel produkt

Om varan du har fått är felaktig eller inte är vad du ursprungligen beställt, vänligen kontakta vår Kundservice citera ditt ordernummer, ditt namn och adress, uppgifter om produkten och skäl för att återvända, och om du behöver en återbetalning eller en ersättning. Vi kommer sedan att ge råd om hur man ska gå vidare med återvändande.

Retur villkor:

Du har möjlighet att avbeställa din order inom 14 dagar från mottagandet. Detta gäller inte enheter som inte kan återsändas med hygien (Underkläder och Swim-Wear), och har oförseglade. Beställ avbokningar måste göras via vår online retursystemet, inom 7 dagar efter leveransen av dina varor. När du har slutfört online RMA Returformulär du automatiskt kommer att få RMA nummer och korrekt returadress för objektet (s). Varan ska skickas till den angivna adressen inom 14 dagar i sitt ursprungliga skick.

Produkt(er) som returneras utan att följa returen förfarande och utan RMA-nummer är föremål för en 40% avgift.

Varan är ditt ansvar tills den når oss.

Alla returer är föremål för granskning av vår retur avdelning och i avvaktan på godkännande av återvändande i enlighet med den återvändande det återbetalas beloppet fastställs.

Standard retur
För en standard tillbaka bidraget för den returnerade post endast.

Gratis frakt beställningar
För beställningar med fri frakt faktiska fraktkostnaden kommer att dras av från ersättningen för returnerade varor.

Rabatt koder och kuponger
Om en rabatt som har tillämpats för din ursprungliga beställning kommer ersättningen skall justeras så att det reviderade ordervärdet och lämplig rabatt nivå.

Obeställbara paket
När paket kommer tillbaka till oss märkt "Return to Sender", outtagna, vägrat eller returneras utan tillräcklig porto, eventuella extra kostnader som uppstår på grund av detta kommer att dras av från beloppet återbetalas.

Returlaster
Vi accepterar inte tillbaka paket som skickas med COD (postförskott / efterkrav). Också se till att returen paket skickas på ett sådant sätt att inga extra avgifter och / eller kostnader läggs till i tillbaka paketet vid leverans till oss. Eventuella extra avgifter kommer att dras av från beloppet återbetalas.

Återbetalning metoder
  • Återbetalning via bank-, kredit-eller betalkort
  • Återbetalning via PayPal
  • Återbetalning via butik kredit
  • Återbetalning via presentkort/rabattkupong
  • Återbetalning genom utbyte av produkt(er)
*Några av de tillgängliga metoderna utbetalning av bidrag kan komma med avdragsgilla kostnader betalning överföring.

Därmed återställs politik påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

*Obs: när man försöker på kläder, se till att du inte parfym / rakvatten eller en deodorant som kan lämna en doft eller märken på objektet. Vi kommer inte att medge att någon post där det finns bevis för att dessa instruktioner inte har följts. Objektet måste returneras i sin originalförpackning med alla medföljande dokumentation. Smycken vård riktlinjer: Undvik kontakt med parfym, deodorant, hårspray eller vatten. Undvik att repa dina smycken genom att lagra på ett icke-slipande box eller påse. Hanteras varsamt och inte tillämpa någon onödig kraft.